Fortid og nåtid


Det er så mye jeg har tenk på i det siste. Om fortiden, hva folk syns om meg og hva som vil skje i fremtiden.

Før kunne jeg tenke veldig mye på hva folk tenkte om meg, nå har jeg egentlig begynt å gi blanke F... Uansett hvem du er eller hva du prøver å være kommer det alltid til å være noen som dømmer deg, alltid. Så da er det bedre å være deg selv, si akkurat hva du mener, gjøre det du vil, selvsagt må man jo tenke på konsekvensene av hva man gjør. Men er det en drøm du har lyst skal gå i oppfyllelse burde du følge den drømmen uansett hvor teite andre syns det måtte være.

Og når det kommer til fortiden er det mye jeg angrer på som jeg helst skulle ønske var anderledes. Men man burde eller se tilbake på fortden som gode minner og tenke på at det som skjedde da har gjort deg til den du er og hvem du er som person den dag i dag. Alle feilene du gjorde, ting du ikke valgte å gjøre. Gå eller videre i livet enn å angre på ting i fortiden for uansett hvor mye du du skulle ønske du kunne gå tilbake og fjerne alt så er det umulig. Fortiden vil alltid være der. Gjør eller fremtiden til noe bedre.

Jeg syns ting går veldig bra for tiden. Jeg går på en skole som man kan kalle en spesialskole, for folk som trenger ekstra hjelp i enkelte fag. Jeg er stolt over at jeg går der. Hadde jeg ikke gått på en slik skole hadde jeg aldri klart å fullføre skolen. Jeg ser frem til å bli ferdig. Neste år skal jeg starte på ambulanselinja. Har alltid villet ha et yrke der det skjer noe nytt hver dag, nye mennesker.

Har også begynt å søke på jobber, har vært på noen intervjuer nå, men ennå ikke fått noe jobb. Det kommer vel en dag det også. Akkurat nå er jeg bare stolt over at jeg fullfører skolen.

Jeg er ingen blond og dum jente som noen folk skal ha det til. Jeg er utrolig stolt over den jeg er og kunne ikke forandret meg for fem flate øre. Jeg kan være beskjeden til tider og virke ubelsutsom, men når du først kjenner meg så er jeg utrolig gøy å være med

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Del